Ankara Laminat Parke

Ankara Laminat Parke

Laminat Parke Nasıl Yapılır?

Ankara Laminat Parke, ilk üretimi 1980 yılında gerçekleşen fakat bir çok eksiği olduğu için 1982 yılında piyasaya sürülen bir parke türüdür. Kalite bakımından istenilen kalitede ve görünümde olmadığı için bu işlerin uzmanları tarafından yoğun çalışmalar yapılmış. Üç sene süren bu çalışmaların ardından Laminat Parke diğer parkelerden kalite ve görünüm bakımından daha çok tercih edilmeye başlanmıştır.

Laminat parkeler dört katmandan oluşmaktadır. Her bir katmanın kendine özgü görünüm ve kalite açısından ayrı ayrı önemi vardır.

Laminat Parke Özellikleri

Isıya Dayanıklılık: Yere yanlışlıkla sigaranız düşmüş veya laminat(laminant) parkenin üstüne koyduğunuz mum düşüp parkenizin üstünde alevlenmeye bir süre devam edebilir. Laminat parkelerinizin alevlere dayanıklı yapısı sayesinde parkeleriniz zarar görmez.

Sağlamlık: Laminat parkelerin yüzeyleri çizilmelerden ve aşınmadan etkilenmemesi için çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmalar sonucunda laminat parkelerin üst yüzeyleri sert bir yapıya sahiptir.

Dayanıklılık: Ağır mobilyalarınızın parkeler üzerinde iz bırakmasından endişeleniyorsanız, tercihiniz yine laminat parkeden yana olmalıdır. Çünkü laminat parkeler ağırlığa karşı iz yapmaz ve son derece dayanıklıdır. Sadece ağırlığa degil doğrudan güneş ışıklarına da maruz kalsa laminat parkenin üst yüzeyinin dayanıklı yapısı sayesinde solma vb. sorunlarla karşılaşmazsınız.

Uzun Ömürlülük: Uygun fiyatlı, kaliteli laminat (laminant) parke döşendiği tarihten itibaren 25 yıla kadar garantiye sahiptir. Parke firmalarının bile bu kadar uzun yıllar kullanım garantisi verdiği laminat parke sizlerle birlikte, sizleri üzmeden, sorun çıkarmadan ve görünümünden kalitesinden ödün vermeden sizlerle bir ömür geçirebilir.

Sıcaklık İletilebilir: Yeni evinizde, ofisinizde veya diğer mekanlarda alttan ısıtma kullanacaksanız laminat parkeleri yine tercih edebilirsiniz. Sıcaklığı olduğu gibi iletirken kendisinede hiçbir zarar vermez.

Ankara Laminat Parke Fiyatları

Uygun fiyatlı ve  kaliteli parkeleri bulmak için Ankara parke firmalarını mutlaka araştırmışsınızdır. Bu firmalar arasında en uygun fiyatlı parkeyi Ankara Siteler parke firmalarının verdiğini de görmüş olmalısınız. Parkenizi hangi yerlerden bakacağınıza ve seçeceğinize de karar vermişseniz. YSN Parke’nin uygun fiyat ve kalite anlayışından size bahsetmek isteriz.

Uzun yıllar parke sektöründe tecrübe ve bilgi sahibi olan YSN Parke ekibi olarak işimizi profesyonel olarak yapmayı hedeflemekteyiz. Ankara’da uygun fiyatlı parkeyi de bizim satacağımız konusundan hiç şüpheniz olmasın. Kaliteyi en uygun fiyatlarla getirip, profesyonelliğimizle ve samimiyetimizle de müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak bizim için çok önemli.

 

No Comments

Post a Comment

PARKE YAPTIRMAK İSTİYORUM!